Friday, August 13, 2010

~ Must Try ~

Camat Malam semua..

Tadi aku dpt follower baru. Seorang kanak-kanak rebina yg sme2 keje ngn aku kt kedai roti zaman sblm posting. Thanks yup cik zatil. Then, she commet's aku nyer blog dah mcm karangan. Ahakss... mmglh, dh namanya aku cikgu BM + Kaunselor.Ngehngehngehhh...Bebelnyer asyik panjang jer. Nsib kt laptop ni jew, kalo hr2 aku duk bebel panjang je kat laki aku, mau dia lari...oh no!..tau takut.

Aku pun sbenornyer rase cm entry aku tu pnjang gak. Mana taknyer, time aku duk syok mengarang, ade je idea2 yg dtg mencurah2.hehehe. Ok2, aku must try tu pendekkan karangan aku, limit 100 patah perkataan jew, kalo x, cik zatil potong markah.hahahaha. Anyway, thanks 2 cik zatil yup dengan komen yg membina. Moga bertambah award yg aku dpt dr ButangPena. hehehe.

p/s; ButangPena, bila nk bg award ag neh?..:)

2 comments:

zatil hidayah mohd zailani said...

ahahah..gurau2 manje je tu cg su...jgn amik seyes lak :)

Pensel Cyber said...

hahaha..xde seyes lah..ok2 je la..:).cik zatil tu yg seyes..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...