Wednesday, August 4, 2010

~Alahai Mia~

Salam sume n selamat mlm..



Urm, buat mse skrg, mata nih msih terkebil2 xmo tido. En. Hubby lak dh berdengkur dh tu. Tp aku, msih duk mengadap laptop ku yg comey nie. Ptg td terlebih tido, 2yg ssh nk tido nie. Myb terlebih tido sbb mkn ubat thn skit. Huh, sakit gg ku ni msih xbaik2 lgih.



Skrg ni aku antr pengikut setia crite Syurga Cinta kt tv3. Crite tu bertambah menarik dgn adenye Mia Sara yg cute miut tu. Geram aku nengok, dah lh comey, cerdik lak tu. Ekpresi muka tu bkn main lagi, sesuai lak ngn skrip dia tuh. 2 yg buat xsbr2 nk tgk scene dia yg seterusnya. Alahai Mia, kuat btl penangan si comel tu kat aku. huhuu.



Kalu diikutkan, dgn umo Mia tu, cm ssh utk kank2 nk dihayati watak dan skrip cm yg dia dpt tu. Tapi, Mia blh buat semua tu. Urm, hebat la. So, skrg ni, aku dh xsbr2 nk tgk Mia dgn aksi comelnye yg seterusnya. Sbg kesimpulannya, (hah, ambik ko, siap ade kesimpulan nih, ape kes) tepat je jarum jam panjang dan pendek di nombor 6, sure aku tercongot dpn tv tu.hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...