Monday, January 9, 2012

BaRu

assalamualaikum...

Wah, dah berhari2 tahu baru berlalu, baru lah update blog..follower2 pun dah lari lintang pukang sebab masuk-masuk je, xde entri baru..

So, sempena tahun 2012, tak terlambat diucapkan selamat tahun baru, pastinya ada azam baru, nak rumah baru, kereta baru, kasut baru, baju baru, pendek kata semuannya nak baru kan..cuma blog ni je tak juga baru. eheh.

Pada tahun baru ni, saya juga masih mengharapkan kehadiran "orang baru".dan  Semestinya tahun ni saya di sekolah baru, tapi mood masih tak juga baru. even dah dekat dengan rumah baru, saya perlu sesuaikan diri dengan suasana di sekolah baru..dan berhari-hari di situ, mood masih juga tak baru..kenapa? Kita cerita dilembaran baru la ye..heheheheheheh

Sekian ..
*please, en.suami, nak laptop baru....!!!!

4 comments:

zuezul said...

eh eh...terkejut nye saye di tarikh 100112 ni ade entry baru...(geleng2 kepala)

zuezul said...

boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz

suSuEmIMiE said...

hahahah...dah ade yg dtg buat onar di sini..kih3..

xpe..tidur la...i bagi tilam yg plg best utk u ok...:)

zuezul said...

boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz
boring nye...boring boring....boring boring boring....zzzzz...zzzz...zzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...