Wednesday, August 25, 2010

~ Salah Pakai Siper.~

Salam to all ma prenz

Adooiiya, apa sudah jd ngan aku nih. Ari tu tersesat dr lndsan yg ari2 aku lalu. Kali ni pkai selipar salah la plak. Sebelah lain, sebelah lagi lain. Bkn main lgih en.hubby gelakkan aku.Aku hanya tersengih jew tgk dia gelakkan aku. Mcmlh lucu sgt.(huh, mrh neh).


(kbtln enset kt tgn, trus snap la, tgklh kakiku yg uduh tu..bak kata en.hubby:P)

Aku rse bkn skali jew jd cmtu, ade dh 2, 3 kali dh jd kes cmtu. Time g mkn ngn en.hubby dlu pun pnah gak kena kes mcm tu (mse tu tgh couple lg.ngehngehhh). Siap dh smpai meja mkn, br prasan aku slh pkai sliper. Kata en.hubby, patutlh nmpak cm terhencot2 je aku jln, igtkn kebas kaki. huhuu. Rupenye aku pkai sblh yg tinggi, sblh lg yg rendah. Ari ni dua2 pkai yg lbh krg tingginye. So, dgn bangganya aku berjalan, menuju ke umah, ari ni aku park kreta kt luar pgar sbb nk kua lgih ptg nt. Tetiba smpai je pintu umah, en.hubby gelakkan aku."igt kisah lama ke" katanya smbil gelakkan aku. Haih..en.hubby..en.hubby...gelak awk eh..:). Pg tu kt skolah aku dh pkai cmtu, tp kluar dr kreta aku trus prasaan. Blh le tkar.

(Tingginye lbh krg dan pattern pun lbh krg,2 yg buat aku xprasan sgt yg aku slh pakai)


So, kesimpulannya, aku kena lbh berhati2. Kluar dr kreta kena tgk kaki dlu. DanJgn duk simpan smpai 2 pasang kasut kt tmpt driver tu, kalo tak itulah padahnye. Ade sesapa yg pnah jd cm aku neh?..heheheee


2 comments:

Butang Pena said...

hehe lawakla sue...
org lak penah pegi skola dgn selipar buruk...
pagi tu trus je sarung...
smpai skola br perasan pkai selipar...
patutla rase x sedap je jalan...hehe...
dahla takde simpan kasut spare dlm kete...
redah jela...
nasib kita ade bilik sendiri kan...
x la malu sgt...hehe

Butang Pena said...

lupe lak...
kali ni nk minta tunjuk ajar sue plak...hehe
sue buat header tu cmne ye?
org dh cuba msukkan header dr internet tp x lehla...
tu yg blog takde header...
buruk kan?
hope sue leh tlg... ;)
tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...