Tuesday, August 17, 2010

~Mengigau~

Hai semua..

Urm, aku skrg nih ssh nk update blog nih sbb aku nyer broadband slow cm siput dh. Mybe dh smpai limit kotnyer. Tggu bil aku dtg br clear data msuk. Nk update kt skull, tgh cbuk memanjang. Tambah2 kamis ni en. PPd dtg nk pantau ktorg. Dah rse nk mnggigil lutut neh. Hr senin lak en JPN lak dtg pantau. Pantau utk pengetua, tp, ngn ktorg skali terseret.hukhukhuk..Mau mc lah kamis ngn senin tu.sbb lutut mggigil.ahakss..bleh?

Haih, ade satu pg tu ntah cmne lak aku leh ngigau..en.zarmiza lak dan2 je main2 kan aku time aku ngigau tuh.huh.. Alkisahnye, aku ni xpose(fhm2 jelh pmpuan). So, bgn sahur jam 4 tu, after aku siap2kn lauk, aku kejutkn en.hubby. Smbil kejut tu, aku baring kt katil tu. 2, 3 kali kejut en.hubby pun bgn lah. Aku pun terkedek2 ikotnyer msk dapur dn tmnkn en.hubby mkn (aku xmkn sbb nk sarapan..heheh).

After settle semua, kemas lauk smua, jam br kul 4.35, so..apalagi...zzzzzz jelh. Ntah mcm mana, dlm tido tu, aku mimpi aku kejutkn en.hubby dan aku tertido kt sblhnyer tu. Bila tersedar , aku kejut en.hubby,"b, sahur x?..b...bgun..lmbt dh..sahur b...bgn b...". Laki aku dgn terkebil2 tgk aku, katanya "ngigau ker".. aku ckp "ngigau apenye..dh kul brape nih, sahur la..su xpose xpe. bgn b..".. En. hubby ckp "urm..lum sahur lg..tp perut dh penuh nih..aii, mnum air teh bkn main td..rupe 2 xsedar ker...ke td mimpi msk2 katanye." aku pun snyap dan termenung.."cehhh..smpat lg aku ngigau.." smbil tersengih kt en.hubby heheheee..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...