Tuesday, August 17, 2010

~Jerawat???Apakah?~

Salam semua.sekali lagi kita bertemu yup.

Post kali ni aku nk cite psl kecantikan. Walla, sape yg xsuke kecantikan angkat idung. Hehehe. Waima lelaki pun suka kn kecantikan..huhuu..

So, apa sdh jd ngn muka ku ini.Jerawat tumbuh merata2 dgn suburnyer. Ade besar, ade kocik, ade halus cm pasir. Bak kata mcm2 ade. Tapi xdelh kritikal sgt. Tp still menimbulkn rase gelisah dihatku.hukhukk..Mana taknyer, after aku kawin nih, kerap gak akk2 kt skolah 2 duk negur aku asyik bwk spotlight je kt dahi, ilang kt dahi, tumbuh kt pipi. ilang kt pp tumbh kt dagu.huhuu.
urm, myb horman lps kwin nih xstabil kotnyer.


(ini bkn aku nih, pic ni curi kt google)

Bila keadaan muka yg xbrape sihat nih, mulalah aku kalut tepek masker, tepek susu, mcm2lh aku buat. Smpai en.hubby pun senyum je nengok aku. hihii. Dan skrg br aku igt, dulu2 pnah gak aku naik jerawat batu (zaman skolh men), mak aku suh aku blend tomato cmpur susu segar skit dn sapu kt muka. So far waktu tu jerawat batu aku susut lah dr besar gajah, jd besar semut..hehehe. Urm, mlm nt nk cubelh, slain tu ianya blh bersihkan kulit kite..nmpak bersih dan cerah. Sapa2 nk try, trylh yup..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...