Tuesday, August 24, 2010

~ Doa Untuk Izzah ~

Salam semua..

Wah, lame xjumpe kt blog nih. Bkn ape, aku Cbuk memanjang (aik btl ke aku cbuk neh). Smlm pun xsmpat nk update blog nih sbb g melawat ank sdra aku kt PPUM. Kesian nengok, kecik2 dh msuk ward, dh kena operate. After Operate tu, bile dia sedar, dia mengamuk2 sakit smpai terpaksa doktor cucuk morfin sampai 2kali. Then kemudian dia muntah2 beserta darah smpai 8 kali. Then, ari ni aku call akk ipar aku, she's said izzah dah ok dan muntah2 pun dh brenti, cuma asyik nangis jew. Urm, Alhamdulillah, hrp2 Nur Izzahtul Aliya cepat sembuh. Kawan2 pun doakan skali yup, dan harap lps ni terapi yg dia akn ikuti pun berjalan lancar..aminn...





(Ini lah Nur Izzahtul Aliya yg lasak)

Then aku skrg tak sabar nk nunggu en.hubby blk utk ke sana lgi hr ni. Tak sabar nk tengok keadaan izzah dan aku dah belikan buku origami utk dia coz dia suke buat benda2 kreatif cm tu.


(nanti leh buat burung ngn kucing neh..kredit ti cik google)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...