Saturday, October 23, 2010

~ Tersangat Tensen ~

Salam semua...

Hurmm, pengumuman untuk member-member di sini. Mode aku sekarang tersangatlah tak stabil.
Teramat tension dgn broadband aku ni. Memang slow. Bila on je, nk buke satu-satu web page, makan mase lebih kurang 10 minit. Ohw, lame tu. Ke korang rase standard je tu..huhuu

So, kepala yg terisi dengan idea-idea untuk berbelog nih, hilang bersama denganperasaan geram jer. Mood hilang tiba-tiba, hati mulalah panas. Mulalah nak membebel tak tentu pasal. Hihiii. En.hubby lak menyengih je la bila tengok bininya panas hati sambil aku ketuk-ketuk laptop nih..Sabar katanya...Humm, bila dengar perkataan sabar tu, hati panas ni bikin sejuk la skit. Huhuu.

Lagi satu hal, internet kt skolah pun dah tak leh guna sejak ade tambahan sistem wireless kt skolah tu. Entah tetiba je PC kt bilik aku tu dah tak leh connect internet dah. Puas dah cikgu it tu godek-godek, tak juga dapat. Katanya kena tunggu technician telekom datang katanya. Kalu tak, sekurang-kurangnya time rehat tu, sempatlh sekejap aku jenguk blog aku walau tak sempat update akunyer entri.

Dan, entri ni saje aku dah peram semalaman sebab tak boleh nak publish. Ari ni macam laju skit brdbnd ni. Maybe pepagi ni dia masih segar lagi kot. Huuuhuuu..Oklah panjang lak aku membebl kat sini. Sekian..wassalam..

5 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku juga sama..selalu sangat tak boleh nak masuk net...berukband aku selalu cm 2

nizam omar said...

saya pun sama, pakai broadband ni, kalau semua pakai..semua jadi slow..geram.

permohonan anda saya telah terima..sila buat pages ye..Tak tahu nak buat?sila pi kat laman web di sini..ok..

http://nizamullah.blogspot.com/2010/09/how-to-make-pages-in-your-blog.html

suSuEmIMiE said...

humm...igtkn i sorg je mngalami mslh neh...
nmpak gaye, tkar streamyx ler kite ye..huhuu..

en.nizam : ok...

nizam omar said...

streamyx kat sini cable tak da..hulu betul tempat tinggal saya..sabor jelah..

nizam omar said...

jalan2 tengok pages..belum buat lagi ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...