Wednesday, October 27, 2010

~ Happy Birthday to.....~

"HAPPY BIRTHDAY TO MY PREN...PUAN DIELA''

Humm, today is my frenz birthday..So, sebagai tuntutan hadiah darinya..ahaks, i post kan entri ni khas untuknya dirinya yang maintain chumel dan anggun.

Bersama-sama kita doakan Pn. Diela ni dimurahkan rezeki, dipanjangkn umur, diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dirahmati-NYa. Didoakan juga semoga Diela dipermudahkan dan dikurniakan anak yang soleh dan solehan dan harapannya ingin bergelar seorang ibu akan dipermudahkan oleh-Nya..amin.

Hehehehe, dan disini disertakan juga hadiah untuk pn. diela tinjau saja. (kedekut punya kawan..ahaks) untuk ditunjukkan kepada En.Zaimi. hahahahaa... berikut antara pilihan pn.diela :


humm...kek mesti ada..


Ini yg diidam-idamkan...



kang sakit gigi lak nak abihkan satu bekas nih..



chantikk..



amboi...merahnya mak ngah...



Ok,pn.diela..dah dapat kpeputusannya...heheheheee..sekiann...

2 comments:

Diela Zaimi said...

tenkiu very much sue...
wahhh terharunye...hehe
semoga sue juga happy selalu dan dimurahkan rezeki sentiasa...aminnnn

p/s : incek hubby ckp hadiah bg kemudian...hehe

suSuEmIMiE said...

amin..heehehehe..
pesan kt en.hubby cm xgempaq je br hadiah lmbt2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...