Thursday, May 12, 2011

Saya di Gold Course

Uiks, wah, hebat pagi khamis ni dapat update blog. Hahah, now, i bkn kat sekolah, hari ni i ade kursus kt Gold Course Hotel, Klang. So, Sambil menunggu program mula, sempat juga lah nk mengupdate blog nih. Hooyeah, update melalui enset, rase cam dah naik juling je mata nak abihkan satu entri nih.

Ingatkan pepagi camgini, adelah sarapan yg disediakan, uhuk, sedih, tak de bajet untk sarapan. Hanya ade lunch je yg disediakan. Tapi sebenarnya dah tahu, sekiranya apa-apa kurusus or meeting yang bermula pada jam 10.00 am, sarapan tidak disediakan. Biaselah kan, bajet kementerian kan dah ciput sekarang nih. Ni dapat tempat best pun sebab ade sponsor daripada kolej CICT. Thanks yup, len kali sponsor lagi. hehehe

So, terpakselah kami beramai-ramai mencari tempat makan. Dan aku bernasib baik sebab malam tadi aku terlupa bawa keluar muffin dalam kereta. Dengan bersenang hatilah aku makan di ballroom yg besar dan selesa ni sambil mengupdate entri. Dan tak payah aku nk menyesakkan diri kat Bandar klang tu yg mmg dah sesak semata-mata nk g cari sarapan



Ade dua ketul nih, satu saya punya, satu lagi bg kat org sebelah
Nasib baiklah ade dua biji home made muffin nih. Leh la tahan perut menunggu jam 12.00 utk lunch. Aku rela menahan perut daripada bersesak di bandar Klang tu. Jeling kat tempat makan hotel tu pun, malas pula nak beratur panjang ambik makanan tuh. Pandai kau cover sue, cakap jelah xde duit. Memang xde duit pun, bukak je purse pagi nih, rasenyer dah 2,3 hari tak buka purse, tengok-tengok ade RM 15 je. Tak pe, balik nanti leh draw duit dan singgah Klang Parade. Apalagi, cuci mata la..Haish..
 

3 comments:

zuezul said...

eh sue ade krusus kat situ eh..best ke hotel tu..ritu pegi mcm tak best aje..esp toilet die..hehe
wah,same la..kite nye duit..bukak2 purse ade 15,takpe..nanti kite pow org yg dapat bonus smlm..hehe..

suSuEmIMiE said...

Zue, su krsus shari je ni..ptg dh leh blk..ni kira kli ke-2 kursus kt cni..ballroom ok..tp toilt mmg out lah..dah surau lg lah..xde tmpt nk ambik wudhuk, t'paksa ke toilt..dh lah jauh..tp, bab mkn tghr, su rse best la..sbb style masakan kg..ade ulam2..dn pelbagai mknan..leh mkn abc, cendol..mmg byk choice la..

cikida said...

wahhh,,sempat mengapdet lagi ye..ehhe..nsib ade muffin,,kalau tak..mesti perot nynyi2..hhee=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...