Thursday, May 19, 2011

Baru ku Perasan

Humm, entri malam ni adalah berkisah bebelan. Sila jangan menjulingkan mata bila terbaca bebelan dari hati saya pada malam ini.

Saya tak pasti adakah saya adalah orang yg paling last skali detected benda ni. atau hanya di belog saya yg kerdil ini saja yg mengalami benda ni??..Maklumlah blog "komang" je nih. 

Tadi, after saya godek-godek saya punya dashboard, baru saya perasan  yg komen dari kawan-kawan di entri "Saya di Gold Course" tu tetiba menghilangkan diri. Tak tahu apa puncanya. Merajuk ke apa sebab tuan punya blog lame dh tak datang mengemas belog nih. Dan nak cakap saya delete..ish, sah-sah saya tak delete. xde pn komen tu menyentuh apa-apa sensitiviti. Tapi kenapa komen-komen tu hilang sehingga komen aku di entri tu pn juga hilang. 

Dan saya juga baru perasan, maybe benda tu berlaku sewaktu problem kat blogspot. Pernah kan sehari tu (minggu lepas), blog tak boleh dibuka. Bak kata Abg Ben, dapat cuti free utk tidak berblog. Hahaha.Mungkin la itu puncanya kot. 

Saya bukan apa, risau if kawan-kawan yg komen tu, datang jenguk balik apa respon dari saya selepas dikomen, datang dengan harapan berbunga, tapi tetiba tengok komennye telah hilang. Tak ke keciwa dan terkecik hati yang dah memang kecik tu. Uhuk. Takut juga if, kawan-kawan tu pun merajuk dan tak kan menjejakkan kaki ke blog saya yg komang itu. Huhuhu. Sorry ye babe, saya tak tau kenapa.. komen tu tetiba hilang la. So, ade tak sesapa yg alami benda yg sama seperti saya alami selepas berlakunya peristiwa semua blogger tak dapat update blog tu???...Humm, sekian dulu la bebelan malam ni..haipp..

*komang (bhs trg) = low class la.


4 comments:

zuezul said...

hehehehe..memang komen hilang time blogger ade probs sue..jgn risau..hehe

suSuEmIMiE said...

ohw..ye ke..maksudnya su ni lambt alert la...kih3...

zuezul said...

tak la cikgu..cuma time tu sye punye pun jadi mcm cikgu punye jugak..tetibe je comment dah di delete..geram pun ade.hehe

suSuEmIMiE said...

ye la dik zue..mmg geram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...