Thursday, December 2, 2010

~ Malu-malu di sini ~

Salam semua..

Haihhh...rasenyer mmg dah lame aku x berbelog, naik berhabuk dah belog aku nih. Rase malu lak ngn mber2 dan blogger2 yang sudi singgah di belog aku ni. Sorry ye kawan2.

Humm, insyaallah selepas ni, aku boleh join kwn2 berbelog dah. First2nye aku sibuk nk siapkn asgmnt untuk kursus induksi aku then study lak untuk induksi hukhukhuk...after aku dh selesai study utk induksi, my lappy ni lak problem. masuk virus agoknya. Now, lappy nih dh boleh bg khidmatnya utk aku trus berbelog..heheheheee...

So, semalam aku br blk dr induksi di Pangkor Holiday Resort. Mmg penat rsenye. Penat berkejar masa dgn kelas2 yang padat. Dunia di pangkor hanya di bilik, dewan makan, then di dewan kursus. Hari ketiga or last day, dah exam, after exam tu tamat (12.30 pm) hanya ade dlm 1 jam shj atk kami2 ni berada di jeti. So, tak sempat lah aku nak cuci mata sgt kt pangkor tu, tp still dapat berkenalan dgn ikan bilis paling glamer di pangkor tu...namanya ikan bilis bermata biru. Comel je bilis2 tu.heehekhekk

humm, rsenye ckup kt cnih lu la entri ari nih. Nanti aku hupdate lagi. Bagi mber2 yang follow i tu..tgguuuuuuuuuuuuuuuuu....i akn follow u all gaks lah...thanks yuppp...

3 comments:

ieda said...

welcome back dear ...
we alll miss yaaaaaaaa
dah siap induksi .. alhamdulillahhh :)

asfira aminuddin said...

yea! pasni bole kite balas-balas komen. :)

suSuEmIMiE said...

k.ieda: miss u all gak...:D
alhamdulillah dh slesai sgalanya..
dh blh bersih2 blog nih,...hehehehe

fira : yeahhhh...nt bermulalah tembak menembak komen...ahakkkss..i likeee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...