Friday, December 24, 2010

~ alahai..bercuti la.. ~

uiksss...dah lame yup aku tak muncul kat sini. Kadang-kadang rase cam diri ni bagai biskut chipsmore je. Salah satunye sbb sekejap ade skjap xde. then aku nih digemari ramai. Ahaks..mula la nak perasan la aku nih.

bersarapan pagi dgn muko yg poyo tanya secalit mekup

Bukan apa, aku ni laku dalam kalangan family2 aku je. Kan sekarang cuti sekolah, kebetulan lak my parents ada datang KL nih, so adik2 aku yg boleh dikatakan lulus dah nak jadi laki orang sibuk duk ajak kakaknya yang kiut-miut ni berjalan-jalan. Kalau kami tak masuk panggung, sure kami g melontar..korang tau ape tu melontar????......cepat2 teka..sapa betul aku bagi hadiah. Hadiahnya aku g klik iklan nuff korang byk2...ahakss...


sebelum masuk bermandi-manda..ahaks

Then, after my parents n adik2 aku blk kg, aku lak menyebuk ikot laki aku join treasure hunt yg syarikat diaorang anjurkan. Bertolak dari bukit jalil ke Gambang Resort City.


mula bermandi-manda..seronok!!!!

Humm, best jugalah ke sana. Daripada aku duk melonggok depan tv je, ade jugalah aktiviti aku kt sane..sambil2 ber'animoon..heheheh..



on the way balik singgah di r&r temerloh..pekena ikan patin msk tempoyak

oklah...tak nak lak bebel pnjang sgt.Mentang2 lama tak masuk, panjang je bebel nye ye...ok lah...daaa..have a nice day...

2 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot dpt men air puas2..
huhuhuh, tak dpt lg ke situ, aritu dh pi ari isnin..
rupenye aritu dorang tutup.. blk saje je al.. :((

suSuEmIMiE said...

leily : ouchhh...ttp erk ari isnin..hehehe..nasib baik sy g weeknd...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...