Friday, December 3, 2010

~ Pening-pening lalat ~

haih, pening-pening lalat???... apakah korang tahu lalat tu pening camane?..hehehehee.. Aku pun xtahu, tapi dari pengamatan aku lah lalat pening bile waktu terbang tu nampak cm terhuyung hayang sket.

Aku pun alami cma lalat tu daa. Aku rase dah masuk 5 hari kepala aku ni pening-pening. Aku pun tak tau ape sebabnya. Malam tadi g klinik ngn en.hubby pun, doktor just cakap tekanan darah aku ok dan bagi ubat tahan pening dan tahan muntah. First2 kena pening-pening tu waktu hari pertama aku berkursus kt pangkor. Nak kata mabuk laut, petang tu ok. after abih kelas mlm tu, aku mula pening dan muntah-muntah. So, aku just telan penadol yg roomate aku beli.

Esknya still pening lagi, tapi dah ok skit la. Aku still ambil penadol sbb aku risau nanti time exam induksi tu aku tak boleh bangun lak. Nasib lah hari exam tu ok. Dan semalam pening tu datang lagi. Muntah-muntah pun bermula. Dan husband tercinta bwklh ke klinik. Tapi aku still pening-pening lagi. yang tak tahannya waktu tido pun, bile aku berpusing skit je, terus rasa berpusing-pusing, kalau dibuka mata nampak dah tunggang terbalik dah barang-barang dalam rumah ni. If duduk, berdiri tak pe. tapi aku tak boleh mendongak kepala ke atas atau tertunduk ke bawah. Sure aku akan pening. So, korang penah tak alami macam aku alami sekarang??...

If korang penah alami, tolonglah share ubat or cara nak hilangkan pening-pening nih. Tak tahan dah rase ni. huhuhuuu...sekian wassalam..

5 comments:

zatil hidayah mohd zailani said...

haaaaa, bakal dpt org baru kot

suSuEmIMiE said...

zatil: dah check pg td...still satu garis lg la...hukhukhukkk..

zatil hidayah mohd zailani said...

xpe2. xda rezeki lg

asfira aminuddin said...

slaunya kalo i pening2, i tido je. comfirm, beres! :)

suSuEmIMiE said...

fira..i ni nk tido pun tkut..asl baring je berpusing rse umh nih....huhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...