Saturday, December 25, 2010

~ ahakss..di TAG ~

Humm, aku telah ditag oleh cikzatil ....dah lame dia tag, tp aku br ambik coz aku dh lme x berbelog nih...anyway kita zasssss dulu..pening juga kepala nih memikirkan apa nk dijwb..uhukk...

pernah tak anda rase cool?
selalu cool...walau ade byk masalah..hakhakhak..perangai cool nilah yg buat aku selalu buat keje last minute zaman blajo dulu2. Dan rasa cool nih bertambah-tambah sejak kawin..=D

upload wallpaper yang anda gunakan sekarang?




cerita pasal wallpaper tersebut..
cute dengan baby dan warna yg ceria...juga mengharapkan kehadiran cahaya mata dlm rumahtangga kami...semoga kehadiran cahaya mata akan menceriakan lagi kehidupan kami...Insyaallah..

bila kali terakhir makan pizza?
humm, tak silap dua minggu yang lepas. makan bersama dgn mber yg sama bertugas mengawas SPM. kebetulan pizza hut btl2 je kt depan sekolah tu.

lagu paling terbaru anda dengar?
lagu Luna Maya : Masih berharap. lagu ni rase nye dh lama. tapi aku baru dgr waktu mber aku karoke kt gambang resort minggu lepas...best sgt lagu tuh.

Apa yang anda lakukan selain menyelesaikan tag ni?
berFB, bayar bil broadband..chat..hahahaha

Selain nama sendiri, anda dipanggil dgn panggilan apa?
yus, kak sue, cik sue, cik da(panggilan dr anak2 sedara aku), mak cik (panggilan dr anak2 sedara sblah laki aku) dan p'nah dulu sorg mber aku pnggil aku awin. tak tau dr mne dia dpt nama tuh.

Tag lagi 5 orang :
Cik Dida, asfira, Adam, Kak Ieda dan Diela.

Siapa blogger no.1 pada anda?
cik dida : seorg pelajar pendidikan TESL di UPM, berasal dr trg..orgnya sgt peramah dan mesra.

Katakan sesuatu kepada blogger ke-5
Diela : sama2 kita berusaha dan berdoa semoga dikurniakan cahaya mata yup..

No.3 ada hubungan dengan siapa?
adam : dengan maggie...harap2 berkekalan dan sampai ke jinjang pelamin..=)

Bagimana pula dengan no.2 ?
asfira : mengenalinya melalui blog..orgnya cantik...slim...betul tak fiera???...

Kata-kata cinta untuk orang ke-4..
Oh k.ieda ku sayang...luv u...ahakss..

Beri 5 perkara tentang orang yang tag anda
cik zatil : orangnya becok sgt...peramah katakan..hahaha..then tinggi tapi tak kurus...dia sgt kuat makan..putih dan comey (ambik hati), agak gila2 dan perahsia..tapi paling aku suka dia sgt rajin dan pandai buat kerja like mengemas dapur..sehingga aku berangan nak jadikan dia adik ipar aku..hqhqhqhq..tapi sayang..dia udah berpunya...huk..melepas....!!!!!!

ok..sekian...wassalam....


5 comments:

princeduyong said...

tetibe rase nak makan pizza...

suSuEmIMiE said...

jom3..hahaha...

asfira aminuddin said...

hihi, babe! mana ada slim lah. tak cantik pun! btw, thanks for the tag! i nak makan pizza gak babe! jom jom! haha. :)

zatil hidayah mohd zailani said...

oi2.hahaha.nnt i kurus nnt jgn terkejut ok.hahaha

suSuEmIMiE said...

fira : cantikla...huhuhuuu...jom2 mkn pizza kt ner..nk join gak neh..

dayah : ok, nt bile kurus sila jelmakan diri depan k.su yup..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...