Friday, November 5, 2010

silent mode

Salam semua...

ahaa, now kat rumah aku nih sedang dalam mood senyap. Korang jgn pikir aku merajuk hati dengan en.hubby yup. Ni disebabkan aku dah memulakan agenda menyiapkan assignment aku.


Silent Mode..hehehee

Kalo kamu-kamu ade baca entri aku yg lepas-lepas, aku ade cakap aku tlh pegi taklimat induksi. So, kursus induksi kali ni memerlukan kami-kami cikgu yang dilantik thn 2008 perlu menyiapkan dua assingment individu.

Ala, stakat dua asgmnt pun nak kecoh. Kacang je tuh. Petik jari je beb. (ha, belagak la ko ye sue??). First dapat asgmnt tu, aku masih berjimba-jimba. Sebabnya masih lmbat lagi nk smpai tarikh kena hantar asgmnt tu.Tarikhnya maybe hjgn bln Nov ni or awal DIs. (satu petanda suka buat keje last minute..kakakaka).




Tapi, bila sekolah call, ckp aku kena g bawak bebudak PRS (pembimbing rakan sebaya) kursus pd 10-12 Nov dan lagi aku ade kursus dari PPD anjurkan utk guru-guru kaunseling dalam tarikh 20-24 Nov. Terus aku rasa rambut aku yg lurus nih, terpacak ke atas ( g mana ropenye ye..buruk sgt eh..blh pengsan bila en.hubby tgk bininya nih..hahaha)


ginilah gayanya..

So, apa lagi, dua hari cuti duk kat umah ni, aku berusaha siapkan asgmnt aku. Berusaha cari bahan-bahannya. Sekarang baru aku rasa susah nak buat asgmnt ni. Sebabnya tak de bahan. Semua bahan bergantung di Cik Google. Berpinar-pinar mata nih duk nengok bahan-bahan tuh. Dulu time blaja xpe, library ade, buke rujukan bersepah leh cari. Sekarang rase tak lepas nak bernafas nak cari bahan rujukan. (padam muko kau su, tadi belagak bkn main). Lagipun aku kena studi nota p.point yg KPM bekalkan utk exam induksi ni. Adooiya, camano nih....tulun--tulun..


boleh tercabut bijik mata duk ngadap PC jer


Hurm, so, nanti, kalo aku lambat update belog aku nih, harap kamu semua faham yup. Sure aku cam lipas kudung je studi nota-nota exam tu then nak kena siapkan asgmnt tu..Ok yup, aku cau dulu...Kena kontrol masa..hehehehe...sekian...wassalam..:D


11 comments:

ieda said...

go go dikk cayuk2 akak doakan adik cepat2 siapkan assignment tuu :))

suSuEmIMiE said...

akk...thx yup...:)

princeduyong said...

slamat buat assignment...

suSuEmIMiE said...

price: thx...ni ha, sesambil buat asgmnt, sempat gak skodeng blog n bWalking..hikhikhikkk...

iQaChumel said...

heee..whooaa..
iqa dulu pun prs.
rindu nye zaman skola.hik
eh eh..kesian bz.
buat assignment elok2.hee

suSuEmIMiE said...

waaaa..
PRS ker...bagus2..:D

asfira aminuddin said...

selamat membuat assignment!

btw, i follow u. :)

chairooL ruLez said...

sile bekrja keras! haha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

cpt2 siapkan esaimen yeah!



btw..

do folow me ye?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Keluang Man said...

aku da follow blog ni... jangan lupa follow aku balik erk.... http://atehwildan.blogspot.com

suSuEmIMiE said...

hehehee...kwn2 semua, asngmnt i dh beres dan i pun dh slamt b'induksi..cuma skrg risau nk tggu result lak..lulus ke tak..hehehehe..
dan yg folo i tu, i pasti akn folo u all...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...