Tuesday, August 23, 2011

akhirnya, menjadi juga !!!


Assalamualaikum dan selamat pagi..

Akhirnya setelah dari tengahari semalam aku duk belajar ilmu yang diperturunkan Pn. Diela, pagi ni baru ilmu tu menjadi. Jenuh aku klik sana sini still tak jadi. Aku cari puncanya dan godek-godek sendiri. After tekan button printscreen tu, aku tak boleh nak paste kannya. Rupa-rupanya aku tersilap di sini.


sebab waktu tu di screen my picture shortcuts



then, aku tenung balik toturial dan gambar- gambar yang diela letak tu, abru aku perasaan, rupanya kena klik kat my picture seperti yang aku bulatkan tu. Barulah boleh paste.


Dan sekarang, inilah hasilnya. dan boleh printscreen blog pn. diela yang comel nih. Terima kasih ye cikgu diela. Sesapa yang nak belaja tu, sila ke blog pn.diela or klik saja (di sini) . 

So, hari ni dah boleh bersilang kaki dengan senang hatinya. Hahahaha...sekian.

2 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah....


salam kenAL DARI KAKd...

suSuEmIMiE said...

tq kak...salam kenal jg dr saya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...