Saturday, August 20, 2011

Hanya beberapa patah

Apakah aku dah hilang mood untuk berblog. Serius aku cakap, sejak akhir-akhir ni, aku agak ketandusan idea untuk menulis entri. Kadang-kadang idea ada, tapi rase macam melalut-lalut jer. Banyak entri yg ditulis, tapi hanya sekerat jalan, terus ilang punca dan lantas aku menyimpan entri tu dalam list entri (ayat tak boleh blah). Tak tau bila nak di post..kot-kot nanti jadi pekasam kat situ. Sekian saja.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...