Monday, January 3, 2011

~ Muka Berminyak ~

Haaih..sejak dua menjak ni kan, muka aku ni sangat berminyak? Why yup? Adakah sbb product yang aku guna. Kalo tgk aku dalam gambar, huh, memang boleh ambil buat minyak masak.


antara pic yg nampak my muka so oily

Aku perasaan perkara nih sejak aku pakai Cleasing Milk. Maklumlah sejak-sejak kawin ni aku sangat ghairah dalam tacup mentacup muka aku nih. Diconteng sana sini nak bagi nampak seni kononnya pastu tak suka lak nak pakai Mekup Remover. Pada aku leceh nak pakai mekup remover tuh (uhuk..alasan semata-mata: padahal malas yg lebih). Rasa agak senang pakai cleasing Milk ni. Pakai sapu je, n tonyoh-tonyoh skit kat muka pastu cuci...



search kt cik google



ini pun sama

Pastu bila muka dah berminyak, mula la kecoh..or kamu-kamu ade solution lain tak selain aku stop pakai cleansing milk tu. My opinion la..cleansing milk ni sangat bagus, selain cuci segala mekup kat muko kito ni eh, ia boleh kecik-kecikkn pori muko den yang terbuko luas nih. Dan paling penting kulit muka lagi nampak halus....(ecehh, mulo prasan kulit den halus mulus nih). So, sesapa yang ade cadangan, boleh le kongsi sama saya yup....sebab saya rasa muko saya tak sangat tidak cantik bila berminyak. tambahan pula tuannya pun memang tak berapa nak cantik pun..ahakkkss..sekian.

.

3 comments:

ieda said...

akak x pandai lah dikk bab2 mcm nie
selalu akak guna oil of olay sebelum tidur tuu jer
sorry x pandai nak advice aper huhuhu

Alfreedino Ahmad said...

Sue, agaknya dlm gambar tu kesan flash lah...bukan Sue jer, muka Mie pun nmpk berkilat...gmbr yg kat tepi ni x nmpk pn muka Sue berminyak, ok jer. mse tu x guna flash. tp klu lah memang benar terdapat masalah begitu, cuba Sue tanya Mag. Mag agak arif psl benda2 gini sbb dia pernah kje kat butik rawatan muka. mgkin dia bleh suggest kn sesuatu.

suSuEmIMiE said...

k.ida: thanks..
adam : ok3..nt tnye su tnye mag..thx yup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...