Friday, January 7, 2011

~ Abby VS Memey ~

Uhuk, nak tergelak bila bace artikel ttg "Apa Sebab Abby Terkejut Memey Jawab Panggilan Norman?".



kredit 2 cik google

Iyelah, bila memey buat macam tu memang dah membuka pekung di dada la. Apa yg memey buat?. Humm, si Memey tu telah menjawab fon Abby tu pepagi buta. Waktu tu, first day sekolah, Abby nak Norman hantar anaknya ke sekolah. Maklumlah, 1st day dan Norman lak lambat. Then bile Abby call, si Memey tu jawab "Kejap2, abg tengah siap". So, korang tafsir la apa yg Abby fikir.


kreadit ti JiWang.com

Dan ade gak yg marah dgn Abby, ckp Abby tak perlu campurtangan dengan urusan diaorang. Tapi, yang marah tu fikirlah, diaorang kan baru bertunang, jadi wajarkah di pepagi buta si Memey ada di rumah si Norman???...hummmm...

So, korang nak tahu lebih detail klik la kat sini [link]


6 comments:

ieda said...

eiii benci tul ngan si memei nie .. x habis2 .. dah gatal sgt dah muke tuuuu seyes memang x suke dia nie .. 1st kes dia ngan norman dah tahu dia nie selokkk ( haaa amik ayat jahat aku dah kuar )

sape yg cakap abby jgn masuk campur urusan mereka tuu x der OTAK ! erghhhhhhhhhhh

suSuEmIMiE said...

itulh kak...ckp bkn main lembut jer..
igtkn dh insaf...tapi..hummm, nmpak gaya jan idok jew...hihihii

Nadia arRumaisha said...

macam-macam mereka kan...semoga mreka kembali ke pangkal jalan...itulah sebaeknyer

iffah imani said...

susah btol kta nak nilai seseorangkan....

Nasuha Salleh said...

ngeri jeh rase..isk3

Entry Baru : Untuk Bibir Tampak Merah Menawan

suSuEmIMiE said...

nadia : humm, sama2 kte doakan..

iffah : itulah kte xleh buat penilaian dr luaran je..huhuhuhh]

nasuha : hrp2 jgn jd cmgitu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...