Friday, March 11, 2011

~ Terlupa Yang Lama, Terpaksa Buat Yang Baru ~

Assalamualaikum semua... selamat pagi..

Ada ceria ke ini pagi? Semua ceria kan coz ari ni dah jumaat so...esok cuti dan pergi beronggeng la a.k.a jalan-jalan. Or ade yang lebih ceria ke???..menang RM 1000.00 segmen WAK AG JANGAN NYANYI...hi3

Untuk dua tiga hari ini, aku tak dapat nak update blog ni sebab sibuk duk membikinkan blog baru. Tapi bukan my personal blog, but blog tu untuk sekolah. Untuk blog Pendidikan Pencegahan Dadah (PPDa). Memandangkan aku lebih arif sikit la bab-bab berbelog ni, so, menjadi tugas aku untuk bina blog tersebut. Anyway, i like la. Bab-bab bina-membina, cantik-mencantikkan kan ni, tulis-menulis ni aku agak suka juga la nak membuatnya. Yang paling penting kepuasan tu bila nampak blog tu sangat kemas dan cantik.

Untuk makluman semua, tahun lepas aku dan bina blog tu, tapi tak tahu camane la boleh terlupa id dan password nak log in. Maklumlah setahun sekali mengupdatenya. Haha. Bila time Nazir nak datang, mula la gelabah nak update blog tu. Ceh, Padahal nazir tu bila-bila masa je boleh intai blog tu. Dah boleh tahu cikgunya rajin ke tak. Bukan malas la en.nazir , but banyak lagi kerja lain yang perlu diutamakan.

So, apabila id dan password tu aku lupa, sampai ke sudah aku tak ingat, terpaksa lah aku merangkak balik buka blog baru. Humm, itulah yang agak busy sikit la. Oklah, kalau korang rase nak tengok camane rumah yang i bina tu datanglah melawat yer..[Klik] dini untuk blog lama dan [Klik] sini untuk blog yang baru di bina. Masih panas lagi nih. Hahah..sekian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...