Wednesday, September 12, 2012

Burger Bakar


uiks, petang-petang hari ni update pasal burger. Ini burger bukan sebarang burger, ni la burger yang tengah pemes-memes sekarang ni. Tambah glamour bila masuk majalah tiga. Dulu burger ni hanya ada di wangsa maju. Dengar cerita daripada kawan-kawan dan adik saya, kat wangsa maju ni, kena berbaris-baris nak beli burger nih. Kalau lambat, memang berputih mata je la.

Sekarang, Alhamdulillah, di mana-mana pun sudah ada burger bakar. Saya yang selama ni sebuk duk ajak en.suami ke wangsa maju akhirnya tak perlu ke sana. Sebab kat area umah saya dah ada Rawang Burger Bakar (cawangan putra permai). Sesapa yang duk area bukit puchong, seri kembangan boleh la nak mencuba burger bakar nih. Best woooo. 

menyelerakan lah....

Ambik kau nyah!!! sila prektis nganga luas-luas ok...



ini first time mencuba


Opss, kalau nak tahu dimana stall nya, u all cari je kedai Nasi Beriani Gam Johor Putra Permai, bersebelahan juga dengan Ani Sup. Stall Rawang Burger Bakar tu ada depan kedai Nasi Beriani. Tq

2 comments:

Diela Zaimi said...

aduiyai mmg dah lama sgt teringin nk makan burger bakar ni...member2 asik post gmbr dlm fb je...nak pegi tak tau plak tempatnya...telan air lur jela...huhu

suSueEmiMie said...

diela kena cari tu...kesian baby nak mkn tu...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...