Tuesday, November 2, 2010

~ Den Poioe Soromban ~

Hurm, semalam aku bawak student aku ke Malaysian Institute of Arts kat Taman Malawati. Hari ni lak aku bawak dak-dak ni ke Seremban. Almaklumlah, kan dak-dak form 3 sekarang sedang berhoneymoon. So, cikgunya yg prihatin ni menganjurkan aktiviti-aktiviti berpekdah untuk dak-dak ni. Bkn main suka diaorang tu.

Haih, dak-dak sekarang ni beruntung btl. G lawatan dah tak bayar ape-ape, dapat lagi duit belanje 10 hengget. Seingat aku dolu-dolu kalo nak g lawatan sekolah ke mana-mana, sure kena buat muke sposen untuk merayu ngan mama kesayanganku bagi huit. hehehhehee.. Dolu lain cikgu sue eh..skrg ni lain...

So, sesapa yg nak cuci mata tu, meh-meh tgk pic cikgunya yg beriye bergambo ni ha :D


1st skali, kami singgah di kilang YAKULT


Ni dah sampai muzium dah ni..


aci tak cikgu yg kecil molek nih (ahaks) merempit lawan abg2 posmen



masih di muzium




now, dh kat ladang "dragonfruits" (tp tu xtau buah apa...korang tahu x?)



aku lagi la....


kesian ngn dak-dak ni..panassss katanya..


hurm, time to buy this....sodap!!

Sekian saja entri hari ni...:D





5 comments:

AngahSayang2314 said...

singgah sini & 4lloew uuu

suSuEmIMiE said...

hehe...thx...:)

Jinx said...

hi..nice pict..kat mn tuh..??

Tihara said...

oh..assalamulaikum cikgu..
lame tk practice bg salam
kt cikgu..hehe
best ek rombongan ni ;)

suSuEmIMiE said...

Jinx: pic tu semua kat area seremban..:)

Tihara : waalaikumussalam...
ok, pelajar2 blh duduk...hehehehee
hurm, sronok gak kak sbb xpnah smpai tmpt..
kalo xikut rombongan skolah xdenye g tempat cmtu..
heheheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...