Wednesday, May 26, 2010

close my worpress blog..

aiiiyokkk..aku t'pakse b'patah blk kt blog nie..
mmg dh lme btl xmsuk blog ni..
sblm ni aku aktif kt wordpress..but aku xtau knape..mlm td aku nyer
blog kt wordpress ade problem..bile log in in my username n psword..dh btl msuk profile aku..
but..bile view je blog..aku nyer post mcm dh t'cmpur ngn org lain punyer..
aku xtau ape mslhnyer tu...so, aku ttp je lh page tu..tkt ade bnda yg xspatutnyer terjadi...
so, bile dh msuk cni..t'pakselh aku merangkak blk utk mnulis blog aku nih....
adoooiii...xbestnyer...dh brape lme aku tinggalkn blog aku yg nih..uihh kesian btl....
blog aku yg nih adelh fist blog aku..
after aku bwk plajar g taylor's college..org kt sne buat bengkel utk student aku
how to create blog..so, aku pun menumpangkan dua2 tgn aku
kt pc yg pihak taylor's college tu sediakan..kahkahkahhhh...
so, dr citulh aku mula meninjau blog2 nih..itulah yg banyak rongak je blog aku nih..
jrg2 buke dan cbuk kt blog aku yg stu lgi...:)

ble dk lme xlog in ke sini..so byk pulop la cite yg aku nk kongsi...hampeh tul..
title kt ats lain..isi bwhnyer lain..apppaaa daaa..hihii..
dr tarikh hr ni.. tggal 2minggu lbh lagi utk smpai hr bahgia aku...
dlu aku rase cm rilek je..skrg br aku tau..mcm nk t'cabut dh jantung aku nih..
mcm2 lah aku fikir..stress pun ade..ngn nk buat preparetions ag..sibuk ngn tggungjwb aku kt skolah lg...yela..xkn sibuk utk jd raja sehari..smua keje kt skolah diabaikan...huhuu..
then..bile dh stress cm nih..mcm2 la jdnyer..skrg dh msuk 3 hari aku demam..
demam stress or demam xsabor nk jd bini org ni..hqhqhqhqqq..gedik je bunyi...malu ahhh..

So skrg nih aku rse cm fikiran dh ke mana dh pegi..kt kg kot..yelh kesian lak
kt my mum duk kemas umah sorg2 kt umah..hukhukkk...
dh lh cbuk ngn jage abah yg xsihat..nk g buat jemputan lagi..huihhh..
aku yg kt cni dh xt'kejar2 nk buat..apath ma aku yg kt kg tu...
anyway..aku doakn smua nyer b'jln dengan lancar..aminnn....

ok2lh..dh pnjg lebor dh aku b'leter kt cnih...naik muak dh org yg m'bacenyer..
hahaaa..ok..daaaaaaa..doakan kebahagiaan aku yg bakal t'bina kekal dunia dh akhirat..aminn



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...